Muziektherapie

muziektherapeute

Sinds ik afgestudeerd ben als muziektherapeute aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, heb ik werkervaring opgedaan met verstandelijk en lichamelijk beperkte mensen, heb ik werkervaring opgedaan in de Forensische Psychiatrie, de Geriatrische Psychiatrie en op de Psychiatrische afdeling van het ziekenhuis.

Sinds 2002 ben ik werkzaam voor Revant en dan met name voor afdeling Reigerbos, kinderrevalidatie Goes, maar ook een aantal uren per week voor de volwassen revalidatie Lindenhof (o.a. SMTA, NMT en RGM).

Van september 2012 tot mei 2016 ben ik tevens werkzaam geweest voor Werkt voor Ouderen en dan met name voor de Geriatrische Revalidatie (Neurologische muziektherapie en RGM) en het Hospice (harptherapie).

Sinds 2014 ben ik gecertificeerd voor de Ronnie Gardiner Methode die ik zowel in de kinderrevalidatie als de volwassen revalidatie inzet. Ook geef ik sinds 2016 als freelancer RGM-cursussen.

Sinds 2015 ben ik gecertificeerd Neurologic Musictherapist. Een waardevolle aanvulling op de reguliere muziektherapie waar ik in de revalidatie geregeld gebruik van maak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s